Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son rütbe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgi verecektir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 cihaz hareketsiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın ahenkli testleri bünyelmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik etüt geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar faik kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar normal kapı kolu kabil mümkün.

Düşünce üste yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim toplanma noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı ilkin edinmek üzere kullanma amacına ve kullanan şahsiyet adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut diğer bir ivedi durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek Yangın Merdiveni Kapısı şekilde tasarlanmıştır).

Sükselı bir tahliye planı, deprem, su taşkını ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı zamanında terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok bir küme insanın kişi ve varlık yitirilmesine da usul hevesliabilir.

Report this wiki page